Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, ad anelli con teste e tentacoli
- 100 g di olive nere denocciolate
- 25 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli
-
500
g di pomodori ciliegino a metà
nebo 500 g di passata di pomodoro - ½ cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari in umido
55 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpetti all'inferno
40min
Polpetti affogati
45min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo in rosso
35min
Alici alla Reggina
45min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari cipolle e patate
50min
Moscardini al limone
30min