Calamari alla napoletana

Calamari alla napoletana

4.6 214 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari freschi ad anelli con teste e tentacoli
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 25 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà
    500 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 6 fette di pane casereccio tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.9 g
Kalorie 1188 kJ / 284 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 26.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...