
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 211 kcal / 883 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Polpette di peperoni
1hod.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Tortilla di patate al vapore
45min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1hod.
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Salatini würstel ed Emmental
1hod.
Cordon bleu di melanzana
1hod.
Torta di riso cacio e pepe
1hod. 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1hod. 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min
Parmigiana di patate
2hod.