Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di broccoli e pancetta
50 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Gratin di patate
50 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Cordon bleu di melanzana
1h
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Tartufini al tiramisù
3h 15min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min.