Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di maiale tipo lombo, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 400 g di salsiccia cruda a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3075 kJ / 734 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 54.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Manzo con olive e peperoni
35min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Costine in umido
1h 20min
Ragù di carne mista
1h 30min
Ragù di salsiccia
1h 15min