Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di maiale tipo lombo, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 400 g di salsiccia cruda a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3075 kJ / 734 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 54.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Ragù di carne mista
1h 30min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min