Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 450 g di carote, pelate e a pezzi
- 150 g di patate, pelate e a pezzi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 743.2 kJ / 177.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 487.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Crema di carote e mandorle
40min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di piselli
20min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min