Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di fagioli borlotti cotti, scolati
- 800 g di acqua
- 150 g di orzo perlato, sciacquato sotto l'acqua corrente
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe macinato (volitelně)
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 56.1 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 11.7 g
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Minestrone d'orzo
1 godz.
Zuppa di cereali e verdure
40min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 godz.
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 godz.
Zuppa di legumi e verdure
40min