Kompatibilní verze
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů jarní cibulky, na kousky
- 5 gramů petržele, čerstvé
- 5 gramů máty, čerstvé
- 1 citrón, plus jemně nastrouhaná kůra z ½ citrónu
- 100 gramů kuskusu
- 120 gramů vody, vařící
- 100 gramů cherry rajčat, na půlky
- 2 špetky mořské soli
- 2 špetky pepře, mletého
- 2 filety mořského okouna
- ½ čajové lžičky olivového oleje
- 1000 gramů vody, pro vaření v páře
- 150 gramů brokolice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 Min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 Min
Kuličky z tresky a brambor
55 Min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min
Buddha bowl s kuřecím masem
1 Std.
Pak choi s houbami
15 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 Min