Mořský vlk v aromatické solné krustě
TM6 TM5 TM31

Mořský vlk v aromatické solné krustě

5.0 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 3 snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
    nebo 4 špetky sušeného tymiánu
  • 4 šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
    nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených
  • 1 snítka rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného
    nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého
  • 1 snítka čerstvé máty omyté a osušené
    nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané
  • 750 gramů hrubé soli
  • 2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
  • 500 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
1035 kcal / 4330 kJ
Protein
132.7 g
Tuk
52.7 g
Sacharidy
7.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty