
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3
snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
nebo 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného
nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty omyté a osušené
nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 1035 kcal / 4330 kJ
- Protein
- 132.7 g
- Tuk
- 52.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Penne se slávkami
1hod. 5min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min