
Zařízení & příslušenství
Mořský vlk v aromatické solné krustě
Příprava 20min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého tymiánu omyté a osušené3 snítky
-
šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené4
-
rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného1 snítka
-
čerstvé máty omyté a osušené1 snítka
-
hrubé soli750 gramů
-
mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží2 kusy
-
vody500 gramů
-
extra panenského olivového oleje (volitelně)2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
1035 kcal /
4330 kJ
Protein
132.7 g
Tuk
52.7 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika