Zařízení & příslušenství
Mořský vlk v aromatické solné krustě
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
4 špetky sušeného tymiánu, omyté a osušené3 snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
-
4 špetky šalvějových lístků, sušených, omyté a osušené4 šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
-
2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého, omytého a osušeného1 snítka rozmarýn, čerstvý omytého a osušeného
-
1 špetka máty, sušené, nasekané, omyté a osušené1 snítka čerstvé máty omyté a osušené
-
750 gramů hrubé soli
-
2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
-
500 gramů vody
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
132.7 g
Kalorie
4330 kJ /
1035 kcal
Tuk
52.7 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min.