Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3
snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
nebo 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty, omyté a osušené
nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 132.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 52.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1 Std.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Penne se slávkami
1h 5 min.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26 min
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min