Mořský vlk v aromatické solné krustě

Mořský vlk v aromatické solné krustě

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce

Suroviny

  • 3 snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
    4 špetky sušeného tymiánu, omyté a osušené
  • 4 šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
    4 špetky šalvějových lístků, sušených, omyté a osušené
  • 1 snítka rozmarýn, čerstvý omytého a osušeného
    2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého, omytého a osušeného
  • 1 snítka čerstvé máty omyté a osušené
    1 špetka máty, sušené, nasekané, omyté a osušené
  • 750 gramů hrubé soli
  • 2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
  • 500 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porce

Protein 132.7 g
Kalorie 4330 kJ / 1035 kcal
Tuk 52.7 g
Sacharidy 7.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...