Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3
snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
nebo 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty, omyté a osušené
nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 132.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 52.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaná hruška (200 gramů)
15 Min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Králík po sicilsku
1h 20min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min