Mořský vlk v aromatické solné krustě

Mořský vlk v aromatické solné krustě

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 55min
4 porce

Suroviny

  • čerstvého tymiánu omyté a osušené
    3 snítky
    4 špetky sušeného tymiánu
  • šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
    4
    4 špetky šalvějových lístků, sušených
  • rozmarýnu, čerstvého omytého a osušeného
    1 snítka
    2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého
  • čerstvé máty omyté a osušené
    1 snítka
    1 špetka máty, sušené, nasekané
  • hrubé soli
    750 gramů
  • mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
    2 kusy
  • vody
    500 gramů
  • extra panenského olivového oleje (volitelně)
    2 polévkové lžíce

Nutriční hodnoty na 4 porce

Kalorie 1035 kcal / 4330 kJ
Protein 132.7 g
Tuk 52.7 g
Sacharidy 7.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...