Zařízení & příslušenství
Mořský vlk v aromatické solné krustě
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
4 špetky sušeného tymiánu, omyté a osušené3 snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
-
4 špetky šalvějových lístků, sušených, omyté a osušené4 šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
-
2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého, omytého a osušeného1 snítka rozmarýn, čerstvý omytého a osušeného
-
1 špetka máty, sušené, nasekané, omyté a osušené1 snítka čerstvé máty omyté a osušené
-
750 gramů hrubé soli
-
2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
-
500 gramů vody
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
132.7 g
Kalorie
4330 kJ /
1035 kcal
Tuk
52.7 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3hod. 15min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.