Mořský vlk v aromatické solné krustě
TM31 TM5 TM6

Mořský vlk v aromatické solné krustě

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 3 snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
    nebo 4 špetky sušeného tymiánu
  • 4 šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
    nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených
  • 1 snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
    nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého
  • 1 snítka čerstvé máty, omyté a osušené
    nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané
  • 750 gramů hrubé soli
  • 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
  • 500 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
4330 kJ / 1035 kcal
Protein
132.7 g
Sacharidy
7.9 g
Tuk
52.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty