Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3
snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
nebo 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
nebo 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
nebo 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty, omyté a osušené
nebo 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 132.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 52.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety all'Amatriciana
30 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 godz.
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min