Zařízení & příslušenství
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
-
150 gramů lískových ořechů, se slupkou nebo bez slupky nebo vlašské ořechy, mandle, event. směs
-
3 polévkové lžíce provensálského koření
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
50 gramů olivového oleje
-
800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
15 gramů čerstvé bazalky pouze lístky, plus extra na ozdobení
-
2 špetky cukru
-
2 špetky černého pepře, mletého
-
1 vrchovatá polévková lžíce zeleninového vývaru v prášku
-
100 gramů vlažné vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
1541.9 mg
Protein
45.4 g
Kalorie
7548.9 kJ /
1804.2 kcal
Tuk
155.2 g
Vláknina
38.1 g
Nasycený tuk
20.7 g
Sacharidy
85.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chutě flexitariánů
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Omáčka puttanesca
45min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1hod. 25min.
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1hod. 40min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Cuketové lasagne se sýrem
1hod.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.