Zařízení & příslušenství
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
45 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
600 gramů vody600 gramů drůbežího vývaru
-
100 gramů brynzy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
2054 kJ /
489 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min.
Vegetariánský rýžový salát
40min.
Pak choi s houbami
15min.
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min.
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1hod. 15min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Špenátové rizoto
30min.