Zařízení & příslušenství
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
45 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
600 gramů vody600 gramů drůbežího vývaru
-
100 gramů brynzy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
2054 kJ /
489 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Risi e bisi
55min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.
Válečky Spekulatius
2hod. 20min.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min.
Krémová polévka s topinambury
45min.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Houbové rizoto
40min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.