Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů krůtích prsou nebo kuřecích prsou
- sůl, dle chuti
- tandoori pasta, dle chuti
- 120 gramů bílého jogurtu
- 200 gramů čerstvého špenátu
- 200 gramů bulguru
- 1 polévková lžíce oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů mrkve, na plátky
- 100 gramů červené řepy, na kostičky 1 cm
- 100 gramů smetany 33%
- 20 gramů másla
- 40 gramů bramborového škrobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14.29 g
- Tuk
- 4.31 g
- Vláknina
- 10.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 Min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Zeleninovo ovocný salát
10 min
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 Min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Vepřové závitky s rýží
55 min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.