Zařízení & příslušenství
Krůtí závitky po indicku
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů krůtích prsou nebo kuřecích prsou
-
sůl dle chuti
-
tandoori pasta dle chuti
-
120 gramů bílého jogurtu
-
200 gramů čerstvého špenátu
-
200 gramů bulguru
-
1 polévková lžíce oleje
-
1000 gramů vody
-
200 gramů mrkve na plátky
-
100 gramů červené řepy na kostičky 1 cm
-
100 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů másla
-
40 gramů bramborového škrobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
10 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tuk
4.31 g
Vláknina
10.25 g
Sacharidy
14.29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nejlepší recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35min.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min.
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35min.
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2hod. 45min.
Květákovo-špenátové lasagne
1hod. 45min.
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min.
Restovaná zelenina (pak choi)
10min.