
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de hojas de acelgas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar (volitelně)
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 200 - 250 g de agua
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 147 kcal / 614 kJ
- Protein
- 7.49 g
- Tuk
- 7.11 g
- Sacharidy
- 13.21 g
- Vláknina
- 7.04 g
Alternativní recepty
Sopa asiática de verduras con tofu
1hod. 30min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1hod.
Guiso de invierno
40min
Sopa de apio con patata
35min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min