Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de hojas de acelgas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar (volitelně)
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 200 - 250 g de agua
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 7.49 g
- Sacharidy
- 13.21 g
- Tuk
- 7.11 g
- Vláknina
- 7.04 g
Alternativní recepty
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Guiso de invierno
40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Crema de judías pintas y espinacas
30 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Coditos con acelgas y aceitunas
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Arroz con acelgas
40min