Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lentejas pardinas (puestas a remojo durante 1 hora)
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
-
200
g de castañas crudas enteras peladas
nebo 120 g de castañas secas peladas (hidratadas durante 24 horas) - 3 ramitas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1200 de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 591 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25 min
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema de brócoli
30 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Crema de lechuga
40 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Sopa de manzana y apio
45 min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45 min