Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringa
- 300 g di zucchero di canna
- 6 albumi
- 1 cucchiaino di aceto di vino rosso
- 10 g di cacao in polvere
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 20 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
- 100 g di zucchero di canna
- 200 g di latte intero
- 300 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- cioccolatini assortiti a forma di ovetto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2567 kJ / 614 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 35.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta brulée
11 godz.
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Torta cappuccino
2 Std.
Panna montata all'aneto
5 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Pain au chocolat
5 Std.
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2sa 35 dk
Crème caramel
3h 45min
Crema gianduia e mascarpone
10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Tiramisù al pandoro
4 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min