
Zařízení & příslušenství
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
6 porce
Suroviny
-
jablečného octa25 gramů
-
hořčice1 ½ polévkové lžíce
-
celeru, bulvy na kousky (5 cm)500 gramů
-
bílého jogurtu125 gramů
-
řepkového oleje10 gramů
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
soli¾ - 1 čajová lžička
-
pepře, čerstvě umletého¼ čajové lžičky
-
medu1 čajová lžička
-
pomerančového džusu (volitelně)1 polévková lžíce
-
kmínu, mletého1 na špičku nože
-
rozinek60 gramů
-
vlašských ořechů, loupaných pokrájených na menší kousky60 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
148 kcal /
622 kJ
Protein
4 g
Tuk
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g