Zařízení & příslušenství
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porce
Suroviny
-
25 gramů jablečného octa
-
1 ½ polévkové lžíce dijonské hořčice1 ½ polévkové lžíce hořčice
-
500 gramů celeru, bulvy na kousky (5 cm)
-
125 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů řepkového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
-
1 čajová lžička medu
-
1 polévková lžíce pomerančového džusu (volitelně)
-
1 na špičku nože kmínu, mletého
-
60 gramů rozinek
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných pokrájených na menší kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
622 kJ /
148 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Salát Boleslaw
10min.
Falešná humrová pomazánka
15min.
Podzimní celerový salát
15min.
Zelný salát s křenem
10min.
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1hod. 20min.
Dip z červené řepy
15min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Salát z červené řepy
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.