Zařízení & příslušenství
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porce
Suroviny
-
25 gramů jablečného octa
-
1 ½ polévkové lžíce dijonské hořčice1 ½ polévkové lžíce hořčice
-
500 gramů celeru, bulvy na kousky (5 cm)
-
125 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů řepkového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
-
1 čajová lžička medu
-
1 polévková lžíce pomerančového džusu (volitelně)
-
1 na špičku nože kmínu, mletého
-
60 gramů rozinek
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných pokrájených na menší kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
622 kJ /
148 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
12 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zelný salát s bylinkami
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Podzimní celerový salát
15min.
Dip z červené řepy
15min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Mrkvovo-rukolový dip
40min.
Salát z červené řepy
10min.
Pomazánka z uzené makrely
15min.
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min.
Lahůdková rybí pomazánka
5min.