Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou

Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou

4.4 41 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
2 porce

Suroviny

Vepřová panenka, celerové pyré a zelenina
  • šalotky napůl (cca 30 gramů)
    2
  • celeru na kousky
    400 gramů
  • vody
    500 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 vrchovatá čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu
  • vepřové panenky odblaněné
    250 gramů
  • sůl
  • pepř černý, mletý
  • paprika, pálivá
  • mrkve na kolečka (2-3 mm)
    200 gramů
    200 gramů pórku, na kolečka (2-3 mm)
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • pepře černého, mletého
    2 - 3 špetky
  • zakysané smetany
    50 gramů
  • nastrouhaného muškátového oříšku
    1 špetka
Kaparovo-citrónová omáčka
  • stroužek česneku
    1
  • oleje
    10 gramů
  • zakysané smetany
    50 gramů
  • citrónové kůry, strouhané
    1 čajová lžička
  • škrobu
    1 vrchovatá čajová lžička
  • soli
    1 špetka
  • pepře černého, mletého
    1 špetka
  • kaparů, nakládaných okapaných
    2 čajové lžičky
  • čerstvé petržele nasekané
    4 stonky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 352 kcal / 1472 kJ
Protein 35 g
Tuk 14 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 11.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...