Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
Vepřová panenka, celerové pyré a zelenina
-
2 šalotky napůl (cca 30 gramů)
-
400 gramů celeru na kousky
-
500 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
250 gramů vepřové panenky odblaněné
-
sůl
-
pepř černý, mletý
-
paprika, pálivá
-
200 gramů pórku, na kolečka (2-3 mm)200 gramů mrkve na kolečka (2-3 mm)
-
½ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky pepře černého, mletého
-
50 gramů zakysané smetany
-
1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
Kaparovo-citrónová omáčka
-
1 stroužek česneku
-
10 gramů oleje
-
50 gramů zakysané smetany
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
-
1 vrchovatá čajová lžička škrobu
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 čajové lžičky kaparů, nakládaných okapaných
-
4 stonky čerstvé petržele nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35 g
Kalorie
1472 kJ /
352 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
11.7 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min.
Citrónové kuře s chřestem
40min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.