
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 EL frische Dille nach Geschmack, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Grüner Pfeffer, eingelegt
- 120 g Räucherlachs in Stücken
- 1 TL Olivenöl
- 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 reife Avocados Fruchtfleisch ausgehöhlt (ca. 260 g)
- 170 g Wasser
- 50 g Sauerrahm
- 70 g Eiswürfel
- 1 - 1 ¼ TL Salz nach Geschmack, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 219 kcal / 917 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Lachs-Tatar
5 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min