Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 EL frische Dille, nach Geschmack, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Grüner Pfeffer, eingelegt
- 120 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Olivenöl
- 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 reife Avocados, Fruchtfleisch ausgehöhlt (ca. 260 g)
- 170 g Wasser
- 50 g Sauerrahm
- 70 g Eiswürfel
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Erdbeergazpacho mit Feta
20 min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Lachs-Tatar
5 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min