Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wasabi-Mayonnaise
- ½ - 1 TL Wasabipulver oder Wasabipaste
- 1 EL Wasser
- 100 g Mayonnaise
Thunfischrolle und Fertigstellung
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Misopaste, rot oder Aka-Miso-Paste
- 50 g Sojasauce
- 15 g brauner Zucker
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 30 - 40 g Limettensaft
- 300 - 400 g Thunfisch, frisch, am Stück
- 1 Avocado, in dünnen Scheiben (2-3 mm)
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g Reisessig
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 - 2 Nori-Blätter
- 3 Radieschen, in sehr dünnen Scheiben
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 340 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Garnelenchips
35min
Beschwipster Gockel
9h
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min