
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen nach Geschmack
- 1 EL Zimt und etwas mehr zum Garnieren
- 1 ½ - 2 TL Koriander, gemahlen nach Geschmack
- 2 TL Fenchelsamen
- 1 Prise Safran
- 600 g Entenbrust, ohne Haut in Stücken (3 cm)
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint geviertelt
- 2 Zitronen unbehandelt, Zesten abgerieben, Saft ausgepresst
- 80 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Pinienkerne, geröstet
- Olivenöl zum Einfetten
- 4 Blätter Filoteig (ca. 48 cm x 25 cm)
- Pinienkerne, geröstet zum Garnieren
- 1 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1997 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefleisch mit Wasabi
2hod. 45min
Garnelen Xacuti
1hod. 20min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1hod.
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm mit Artischocken
1hod. 30min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Boeuf Bourguignon
9hod. 30min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9hod. 15min
Schweinefleisch Vindaloo
4hod.
Indisches Lammcurry
1hod. 30min