Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 1 EL Zimt und etwas mehr zum Garnieren
- 1 ½ - 2 TL Koriander, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Fenchelsamen
- 1 Prise Safran
- 600 g Entenbrust, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint, geviertelt
- 2 Zitronen, unbehandelt, Zesten abgerieben, Saft ausgepresst
- 80 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Pinienkerne, geröstet
- Olivenöl zum Einfetten
- 4 Blätter Filoteig (ca. 48 cm x 25 cm)
- Pinienkerne, geröstet, zum Garnieren
- 1 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 Min
Hähnchen in Joghurt
1 Std.
Hackfleisch-Rolle mit Spinat-Käse-Füllung
1 Std. 15 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 Min