
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 347 kcal / 1455 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Kreolischer Fisch
35min
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1hod.
Fischbrühe
30min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1hod.
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Fisch-Piccata
1hod.
Meeresfrüchte Korma
40min
Tagine mit Seeteufel
1hod.