Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten, Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone, geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 347 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Kreolischer Fisch
35 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Tintenfischsauce
40 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Edelfischragout
35 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min
Fisch-Piccata
1h
Mallorquinische Fischsuppe
35 min