Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten, Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone, geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 347 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Tagine mit Seeteufel
1h
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Saibling mit Artischocken
40 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Fisch im Päckchen
1h 10 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Edelfischragout
35 min
Fisch-Minestrone
50 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Bouillabaisse
1h