Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo

Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo

3.9 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Flaschentomaten Stielansätze keilförmig eingeschnitten
    800 g
  • Salzzitrone geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
    1
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Fenchelsaat
    1 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    5 EL
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut am Stück, ohne Gräten
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Oliven, schwarz, entsteint in Öl, abgetropft
    40 g
  • Safranfäden (0,1 g)
    1 Dose
  • Piment d'Espelette
    ½ TL
    ½ TL Paprika rosenscharf
  • Koriander abgezupft
    1 Bund

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 33 g
Kalorie 1455 kJ / 347 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...