
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Garnelen, roh, geschält ohne Kopf (à 14 g, Black Tiger)
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen angedrückt
- 1 Peperoni, rot in Ringen
- 4 - 5 Prisen Salz
- 1 Zitrone Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, 20 g Saft ausgepresst
- 2 EL Olivenöl
- 1 Bund Frühlingszwiebeln in schrägen Stücken (5 cm lang)
- 200 g Erbsen, TK
- 2 Schalotten halbiert
- 30 g Weißbrot ohne Rinde, in Stücken
- 100 g Wermut (Noilly Prat)
- 100 g Wasser
- 120 g Sahne
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 10 Safranfäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 553 kcal / 2316 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling mit Artischocken
40min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Kalbsleber venezianisch
40min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Tagine mit Seeteufel
1h
Riesengarnelen in Cognac
20min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Edelfischragout
35min