Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf (à 14 g, Black Tiger)
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 1 Peperoni, rot, in Ringen
- 4 - 5 Prisen Salz
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, 20 g Saft ausgepresst
- 2 EL Olivenöl
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in schrägen Stücken (5 cm lang)
- 200 g Erbsen, TK
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Weißbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 100 g Wermut (Noilly Prat)
- 100 g Wasser
- 120 g Sahne
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 10 Safranfäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2316 kJ / 553 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tagine mit Seeteufel
1h
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Fisch-Piccata
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Seeteufel in Sauce
1h
Fisch im Päckchen
1hod. 10min
Edelfischragout
35 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min