Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf (à 14 g, Black Tiger)
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 1 Peperoni, rot, in Ringen
- 4 - 5 Prisen Salz
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, 20 g Saft ausgepresst
- 2 EL Olivenöl
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in schrägen Stücken (5 cm lang)
- 200 g Erbsen, TK
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Weißbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 100 g Wermut (Noilly Prat)
- 100 g Wasser
- 120 g Sahne
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 10 Safranfäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2316 kJ / 553 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Edelfischragout
35min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Fisch-Piccata
1 Std.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min