
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, TK angetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 60 g Butter in Stücken
- 130 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 150 g Mozzarella in Würfeln (1 cm)
- 40 g Weizenmehl, griffig
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 400 g stückige Tomaten (Dose)
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz etwas mehr zum Abschmecken
- 100 g Wasser
- 250 g Cocktailtomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL frisches Basilikum gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 656 kcal / 2760 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Erdäpfel-Kürbis-Gratin
1hod.
Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)
Žádné hodnocení
Menü: Gemüserisotto; Minischokokuchen
1hod.
One Pot Pasta Ratatouille
35min
Erdäpfelwirler
1hod.
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Jägersauce mit Knödel
50min
One Pot Penne all`arrabbiata
30min
Schokomousse Ruck-Zuck
5min