Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, TK, angetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Butter, in Stücken
- 130 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 150 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 40 g Weizenmehl, griffig
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 400 g stückige Tomaten (Dose)
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 100 g Wasser
- 250 g Cocktailtomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL frisches Basilikum, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1óra 30p
Überbackene Spinat-Palatschinken
1óra 30p
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40p
Fleischlose Fleischlaibchen
35 min
Champignonsauce
30 min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45p
Apfelfleck mit Streusel
1óra 40p
Jägersauce mit Knödel
50p