Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Erdäpfel, speckig, geschält, geviertelt
- 4 Eier (Größe M)
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten und Belegen
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 70 g Schlagobers
- 400 g Blattspinat, gefroren, angetaut und grob geschnitten
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1058 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiernockerl
30 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 dk
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 dk
Risi-Bisi
30 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min