Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 70 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 500 g Wasser, etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Blattspinatwürfel, TK
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 280 g)
- 150 g Feta
- 1 Eidotter
- 2 TL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1003 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30 min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Jägersauce mit Knödel
50 Min