Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- ½ limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 20 g coentros
- 20 g pinhões
- 100 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa
- 150 g curgete cortada em cubos
- 100 g beringela cortada em cubos
- 150 g cebola branca cortada em pedaços pequenos
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 c. chá de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 35 g azeite
- 350 g tomate em pedaços
- 950 g água
- 300 g massa tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 732 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35 min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 min
Fusilli com legumes e nozes
40 min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50 min
Ratatouille em massa folhada
50 min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 min
Strogonoff de legumes
30 min
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50 min
Salada de três leguminosas
35 min
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30 min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Cuscuz de Legumes
25 min