Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Marmite du pêcheur
50 Min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Gratin de poisson
45 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Lasagne aux fruits de mer
1 Std.
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min