Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- butter, for greasing
- 70 g white sugar, plus 6 tsp extra for coating
- 250 g full cream milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 3 egg yolks
- 20 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g Grand Marnier®
- 5 egg whites
- pure icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 81.5 mg
Alternativní recepty
Floating islands
1h
Gazpacho
1h 15min
Tiramisu
5h 20 min.
Sabayon
15min
Hollandaise sauce
15min
Blue Cheese Soufflés
45min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Cheese soufflés
30min
Mixed berry clafoutis
40min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Cherry clafoutis
1h 5min
Scallops with pea purée
25min