Zařízení & příslušenství
Grand Marnier® soufflé
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
81.5 mg
Protein
7 g
Kalorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
35.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sabayon
15min.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Lemon meringue pie
3hod.
Crème brûlée
7hod.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1hod. 30min.
Blue Cheese Soufflés
45min.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min.
Bloody Maria
2hod. 45min.
Oysters with lime granita
5min.
Steamed asparagus with caper crumbs
30min.