Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- butter, for greasing
- 70 g white sugar, plus 6 tsp extra for coating
- 250 g full cream milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 3 egg yolks
- 20 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g Grand Marnier®
- 5 egg whites
- pure icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 81.5 mg
Alternativní recepty
Profiteroles
2h
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Pears in red wine
3h 20min
Honey crème caramels
25h 55min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50 min
Crème brûlée
7h