Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
nebo 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Steirische Fischsulz
7h
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Matjesrollen mit Sherry-Rotkrautfülle
45min
Forellencremesuppe
40min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Krautsuppe mit Speck
40min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Meerrettichsuppe
45min