Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 800 g Fischfond
- 200 g Sahne
- 60 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Stücken (ca. 3 cm)
- 5 - 10 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1005 kJ / 240 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Krebssuppe
45min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellenmousse
5min
Lachscremesuppe
20min