Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 800 g Fischfond
- 200 g Sahne
- 60 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Stücken (ca. 3 cm)
- 5 - 10 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1005 kJ / 240 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 phút
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Lachscremesuppe
20min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 λεπτ.
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 λεπτ.
Champignon-Rahmsuppe
35 Min