Forellencremesuppe

Forellencremesuppe

4.3 55 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Butter in Stücken
    40 g
  • Mehl
    40 g
  • Fischfond
    800 g
  • Sahne
    200 g
  • Weißwein
    60 g
  • Worcester-Sauce
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Räucherforellenfilet in Stücken (ca. 3 cm)
    250 g
  • Zitronensaft nach Geschmack
    5 - 10 g
  • Petersilie (volitelně) abgezupft, gehackt
    2 Stängel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 11 g
Kalorie 1005 kJ / 240 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...