Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 300 g di carne di coniglio tritata grossa
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di pepe
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Bomba di riso
55 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Pizza quattro stagioni
Žádné hodnocení
Castagnole ripiene
14 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Rigatoni capricciosi
1h