Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 300 g di carne di coniglio tritata grossa
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di pepe
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1 godz. 30 min
Cachupa con maiale e fagioli
26h 20min
Ravioli dolci di castagne
1j 10 menit
Garganelli chiodini e patate
50min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35p
Pitte pie calabresi
1 godz. 30 min
Lasagne pesce e verdure
1 godz. 50 min
Schiaccia campigliese
55min
Risotto champagne e melagrana
50min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min.
Pasta fresca tipo Trofie
30 min.