Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per crosta
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato
- 250 g di farina tipo 00
Mini polpettone
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pane raffermo a pezzi
nebo 30 g di pangrattato - 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 1 pizzico di pepe nero in polvere + q.b. per spolverizzare
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 fette di prosciutto cotto, tagliate normali (2 mm)
- 4 fettine di formaggio fuso
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di polpa di pomodoro
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3088 kJ / 738 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Cordon bleu
30 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Saltimbocca alla romana
25 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Involtini di vitello
35 Min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 Std.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 Min
Polpette di mortadella
20 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min