Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per crosta
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato
- 250 g di farina tipo 00
Mini polpettone
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pane raffermo a pezzi
nebo 30 g di pangrattato - 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 1 pizzico di pepe nero in polvere + q.b. per spolverizzare
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 fette di prosciutto cotto, tagliate normali (2 mm)
- 4 fettine di formaggio fuso
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di polpa di pomodoro
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3088 kJ / 738 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordon bleu
30 dk
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Salatini würstel ed Emmental
1sa
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1sa 30 dk
Rotolo di patate con salmone affumicato
1sa 10 dk
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Involtini di vitello
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1sa
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Piccoli tramezzini farciti
50min
Polpettone in crosta
1sa 10 dk
Polpettone in crumble fragrante
1sa