
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per crosta
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato
- 250 g di farina tipo 00
Mini polpettone
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pane raffermo a pezzi
nebo 30 g di pangrattato - 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 300 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 1 pizzico di pepe nero in polvere + q.b. per spolverizzare
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 fette di prosciutto cotto tagliate normali (2 mm)
- 4 fettine di formaggio fuso
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di polpa di pomodoro
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 738 kcal / 3088 kJ
- Protein
- 45.3 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordon bleu
30min
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1hod.
Polpettone allo speck con pere
1hod.
Polpettone in crosta
1hod. 10min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3hod. 45min
Polpettone in crumble fragrante
1hod.
Polpettone al Varoma con contorno
1hod. 45min
Polpettone classico
1hod. 15min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1hod.