Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Tacchino in agrodolce
1h 10 min
Involtini di scottona
1h 10 min
Carbonade
2 Std. 10 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Miscela 7 spezie
10min
Cassola cagliaritana
1h
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Muffin gufetti
1 Std. 40 Min
Involtini lucani
50 min
Involtini di spigola
40 min
Brodetto all'abruzzese
1h 10 min
Braciole pugliesi
1h