Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Pollo con crema di verdure
50 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40 Min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Maiale alle prugne
35 Min