Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Saltimbocca alla romana
25 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3sa 40 dk
Mezzelune di zucchine e uova con salsa piccante
40min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Granita al cetriolo e Gin
45 min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1h 20min
Crema ai pomodori arrostiti
1 godz. 30 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4hod. 30min
Braciole pugliesi
1h