Zařízení & příslušenství
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.79 g
Kalorie
716 kJ /
171 kcal
Tuk
8.54 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
13.85 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato Curry
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min