Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Sacharidy
- 13.85 g
- Tuk
- 8.54 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min