Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (volitelně)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato Curry
30min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mushroom Stroganoff
30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min
Quinoa Broth
35 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spring Vegetable Soup
35 Min