Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (volitelně)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min