Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.