Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (volitelně)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min