Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Vegetable Stroganoff
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min