Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů pšenice, celých zrn
-
150
gramů goudy, na kousky
nebo 150 gramů ementálu, na kousky - 400 gramů čerstvého špenátu
- 40 gramů másla, měkkého
- 4 vejce
- 100 gramů čerstvého sýru
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 250 gramů nízkotučného tvarohu
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1580 kJ / 377 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min
Rybí karbanátky s quinoou
1 Std. 15 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45min
Bochánky s podmáslím a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Hruškový koláč
1h
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min