Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mandorle pelate, non salate
Ripieno
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaini rasi di sale fino, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 700 g di funghi champignon freschi, puliti, i gambi e le cappelle separati
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Polpette di funghi
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Sarde a beccafico
35min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Contorno di funghi cremosi
35min
Crêpes ai funghi
1h 50 min.
Melanzane ripiene
1h 30min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min