Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mandorle pelate, non salate
Ripieno
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaini rasi di sale fino, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 700 g di funghi champignon freschi, puliti, i gambi e le cappelle separati
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Sgombri all'agro
1h 45min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Sarde a beccafico
35min
Fave al guanciale
35min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40min