Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Sarde a beccafico
35 min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Pescestocco alla messinese
30 min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto al nero di seppia
35 min