Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette con spada e melanzane
50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Granita di gelsi
15min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Cozze allo zafferano
55min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10min
Panelle
1h 25min
Calamari ripieni
1h 30min