Linguine al nero di seppia

Linguine al nero di seppia

4.4 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 1 ½ cucchiaini di sale
  • 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
  • 500 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 320 g di pasta secca tipo bavette
  • 4 fette di limone biologico per decorare

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 26.3 g
Kalorie 1954 kJ / 467 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 58.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...