Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Penne al sugo di calamari
40min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Sarde a beccafico
35min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Polpette con le sarde
25min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min