
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 467 kcal / 1954 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Pennette con spada e melanzane
50min
Caponata di pesce spada e melanzane
1hod. 30min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Linguine con scampi al limone
20min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Risotto al nero di seppia
35min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min