
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a metà, privato dei semi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa precotta, a listarelle
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo ½ dado per brodo (per 0,5 l di brodo) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 582 kcal / 2436 kJ
- Protein
- 44.9 g
- Tuk
- 42.1 g
- Sacharidy
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Trippa alla romana
2hod.
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Trippa in umido
1hod. 10min
Coda alla vaccinara
3hod.
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Fegato alla veneziana
35min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2hod.