Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a metà, privato dei semi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa precotta, a listarelle
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
nebo ½ dado per brodo (per 0,5 l di brodo) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 42.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Coda alla vaccinara
3h
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa in umido
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min