Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto di pistacchi
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 90 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 45 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di provola a cubetti
Terminare la preparazione
- 80 g di provola a cubetti
- 150 g di prosciutto cotto a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3782 kJ / 904 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 57.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti al pistacchio
1h 40min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55 min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Cous cous al pesto e melanzane
30min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1 Std. 30 Min
Pesto di pistacchi
10 Min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min