Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto di pistacchi
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 90 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 45 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di provola a cubetti
Terminare la preparazione
- 80 g di provola a cubetti
- 150 g di prosciutto cotto a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3782 kJ / 904 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 57.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1sa
Lasagne di zucca
1sa
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Cannolo siciliano scomposto
30 dk
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di pistacchi
10min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min
Paccheri zucca e salsiccia
30 dk