Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne con le cozze
1h
Sugo al tonno
45 Min
Trofie al sugo di pesce
1h
Cozze alla Medoc
50 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Ragù di tonno fresco
1h
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Ragù di carne mista
1h 30min