
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 122 kcal / 510 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1hod. 5min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Pepata di cozze
55min
Sugo al tonno
45min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Ragù di tonno fresco
1hod.
Ragù di funghi
1hod. 10min
Sugo classico
55min
Ragù di carne mista
1hod. 30min