Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pepata di cozze
55 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Trofie al sugo di pesce
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min