Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
- 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori pelati
- 200 g di vino rosso
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo alla romana
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Stufato di agnello
2h
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 godz. 45 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min