Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
- 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori pelati
- 200 g di vino rosso
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Agnello in umido
1h 20min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Stufato di vitello
1h
Pollo alla romana
1h 10min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min