
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
- 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 100 g di carote pelate e a rondelle (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori pelati
- 200 g di vino rosso
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 545 kcal / 2280 kJ
- Protein
- 49.7 g
- Tuk
- 32.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo alla catalana
2hod.
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Stufato di agnello
2hod.
Scottiglia
1hod. 30min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Pollo in umido ai funghi
50min
Agnello in umido
1hod. 20min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Pollo alla romana
1hod. 10min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min