Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di filetti di pesce bianco a cubetti (branzino, orata, rana pescatrice)
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 150 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 30 - 50 g di pangrattato
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di zucchine a cubetti (1-2 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni
1j 30 menit
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1j
Ravioli di patate e gamberi
1j 20 menit
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Insalata di mare
1j 30 menit
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 menit
Ravioli ai carciofi
1j 30 menit
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Risotto al nero di calamari
40 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10 min
Linguine con scampi al limone
20 min