Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4小时
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1h 20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Balletjes in Spaanse saus
55 min