Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Familie kip galette
1h 55min
Gehaktbrood
1h 20min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min