
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3hod.
Mini panettone
Žádné hodnocení
Asperge ovenschotel
1hod. 30min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min