Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 4 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl knoflookpoeder
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gedroogde peterselie
- 800 g ontvelde kippenborsten, in reepjes (2 cm)
- 500 g water
- 650 g aardappelen, gepeld, in blokjes (2 cm)
- 3 tl wijnazijn
- 1 tl suiker (volitelně)
- 1 tl gedroogde basilicum
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 60 - 80 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1978 kJ / 473 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Penne met tonijn
35min
Viscurry
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Gekookte eieren
20min