Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů špaldy loupané
- 300 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 kostka čerstvého droždí (40 g)
- ½ čajové lžičky medu
- 1 polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
- 50 gramů oleje
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů čerstvého sýru
- 500 gramů kysaného zelí, pokrájeného nahrubo
- ½ čajové lžičky mlété kurkumy
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1 čajová lžička kmínu drceného
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Sýrový dort s bylinkami
Žádné hodnocení
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4h 10min
Opilý čokoládový mousse
1sa 30 dk
Pikantní sýrové pečivo
35 min
Cibulové sušenky s mákem
40min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min