Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů špaldy loupané
- 300 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 kostka čerstvého droždí (40 g)
- ½ čajové lžičky medu
- 1 polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
- 50 gramů oleje
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů čerstvého sýru
- 500 gramů kysaného zelí, pokrájeného nahrubo
- ½ čajové lžičky mlété kurkumy
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1 čajová lžička kmínu drceného
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlebová pivní polévka
30 min
Rajčatový džem
50min
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2h
Bramborové muffiny s parmazánem
1h 10min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Pizza na 2 plechy se základní omáčkou a sýrem
1 Std. 50 Min
Pomazánka z lilku
45 min
Zelné knedlíky
36min
Pikantní sýrové pečivo
35min