Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem

Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem

4.7 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 kusů

Suroviny

  • 200 gramů neloupaných mandlí
  • 30 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (2 mm)
  • 220 gramů třtinového cukru
  • 1 pomeranč (nejlépe bio), tence okrájená kůra a 50 gramů šťávy
  • 80 gramů másla na kousky, plus na vymazání
  • 220 gramů špaldové mouky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru suchého
  • 2 velká vejce
  • 200 gramů mléka
  • 300 gramů rebarbory oloupané, na větší kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 9.9 g
Kalorie 1621 kJ / 388 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...