Zařízení & příslušenství
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 kusů
Suroviny
-
200 gramů neloupaných mandlí
-
30 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (2 mm)
-
220 gramů třtinového cukru
-
1 pomeranč (nejlépe bio), tence okrájená kůra a 50 gramů šťávy
-
80 gramů másla na kousky, plus na vymazání
-
220 gramů špaldové mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru suchého
-
2 velká vejce
-
200 gramů mléka
-
300 gramů rebarbory oloupané, na větší kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.9 g
Kalorie
1621 kJ /
388 kcal
Tuk
20 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rebarbora
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min.
Pohankovo-oříškový koláč s brusinkovým džemem (bez lepku)
2hod. 30min.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2hod. 30min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Dýňový hummus
1hod.
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min.
Kynutá bábovka s polevou
2hod. 50min.
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min.
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1hod.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.