
Zařízení & příslušenství
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
10 kusů
Suroviny
-
neloupaných mandlí200 gramů
-
čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (2 mm)30 gramů
-
třtinového cukru220 gramů
-
pomeranč (nejlépe bio), tence okrájená kůra a 50 gramů šťávy1
-
másla na kousky, plus na vymazání80 gramů
-
špaldové mouky220 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
kypřicího prášku do pečiva1 ½ čajové lžičky
-
mletého zázvoru suchého1 ½ čajové lžičky
-
velká vejce2
-
mléka200 gramů
-
rebarbory oloupané, na větší kousky300 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
388 kcal /
1621 kJ
Protein
9.9 g
Tuk
20 g
Sacharidy
42 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rebarbora
9 recept
Česká republika
Česká republika