Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
TM5 TM6

Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů neloupaných mandlí
  • 30 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kolečka (2 mm)
  • 220 gramů třtinového cukru
  • 1 pomeranč (nejlépe bio), tence okrájená kůra a 50 gramů šťávy
  • 80 gramů másla, na kousky, plus na vymazání
  • 220 gramů špaldové mouky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru, suchého
  • 2 velká vejce
  • 200 gramů mléka
  • 300 gramů rebarbory, oloupané, na větší kousky

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1621 kJ / 388 kcal
Protein
9.9 g
Sacharidy
42 g
Tuk
20 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty