Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů neloupaných mandlí
- 30 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kolečka (2 mm)
- 220 gramů třtinového cukru
- 1 pomeranč (nejlépe bio), tence okrájená kůra a 50 gramů šťávy
- 80 gramů másla, na kousky, plus na vymazání
- 220 gramů špaldové mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru, suchého
- 2 velká vejce
- 200 gramů mléka
- 300 gramů rebarbory, oloupané, na větší kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1621 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1h 20min
Müsli chléb
1h 30min
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1h 10min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 Min
Borůvkový koláč s drobenkou z quinoy (bez cukru)
50min
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2h
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Banánový chlebíček (bez cukru)
1h 30min
Švestkový koláč
1h 40min