Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g de puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos
- 50 - 70 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cebolla
- 40 g de aceite de oliva
-
400
g de caldo de pescado
nebo 400 g de caldo de verduras - 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 100 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 319.4 mg
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Pochas a la navarra
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Guiso "mar y tierra"
50min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Fabes con pulpo
45min
Fabes con almejas
30min