Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1576 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18.67 g
- Sacharidy
- 11.08 g
- Tuk
- 28.68 g
- Vláknina
- 2.39 g
Alternativní recepty
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min
Bacalao espiritual
45 Min
Bacalao mozárabe
50 Min
Brochetas de emperador al jengibre
50 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Salmorejo
10 Min
Pisto
45 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min