Kompatibilní verze
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rebuçados
- 5 g coentros
- 1 folha de salva fresca
- 5 g cebolinho picado
- 250 g queijo ricota
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja, só a raspa
-
250
g massa fresca cortada em quadrados (8,5x8,5 cm aprox.) (ver dica)
nebo 250 g massa wonton - Água q.b. p/ cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 150 g ervilhas descongeladas
-
350
g molho de tomate c/ vodka
nebo 350 g tomate em pedaços - 10 g manjericão cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 536 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Massa com molho de legumes e queijo
1 Std.
Chilli de cogumelos
35 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 Min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40 Min
Soufflés frios de frutos silvestres
Žádné hodnocení
Pudim de chocolate
20 Min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Serradura de chocolate
3 Std. 20 Min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 Min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25 Min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35 Min