
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g espargos verdes arranjados
- 55 g azeite mais q.b. p/ pincelar
- 4 pés de tomilho
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 4 dentes de alho
- 80 g cebola
- 600 g tomate cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 500 g água
- 4 ovos
- 6 fatias de pão caseiro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 185.8 kcal / 777.4 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 440.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexilhões com caril verde
25min
Húmus de beterraba
5min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Salada quente mediterrânica
30min
Salada cremosa de camarão
35min
Espetadas de camarão e limão com molho de mostarda
50min
Espargos com presunto
45min
Ervilhas com hortelã
30min
Massa com pesto de espargos
35min
Poke havaiano
45min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Pão de alho com guacamole
25min